oefentherapie - bekkentherapie
slaaptherapie - psychologie
psychosomatiek therapie

PRAKTIJK 't HOOGEVELD

  • Jaqueline Schutte Slaapoefentherapie

Slapen kun je leren

Moeite met inslapen, doorslapen? Te vaak, te lang of te kort slapen? Last van vermoeidheidsklachten, overmatige slaperigheid of nachtelijk piekeren? Problemen met afbouwen van slaapmedicatie?

Als slaapoefentherapeut kan ik je helpen je nachtrust te verbeteren. Slapen ondersteunt het herstellend vermogen van lichaam en geest. Goed slapen is dan ook belangrijk bij het creëren van de juiste balans in je leven. Spanningen, drukte, verveling, leegte, verdriet, ongemakken, pijn, zorgen, problemen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Een goede nachtrust komt binnen handbereik wanneer je de combinatie van gedrag, gevoelens en gedachten weer op de rit zet.

Slaapoefentherapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische, voor jou goed toepasbare aanpak. Slaapoefentherapeuten zijn hier speciaal voor bijgeschoold en leren non-stop verder op basis van recente inzichten en nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Als slaapoefentherapeut benader ik je (lichamelijke en mentale) klachten en slaapproblemen vanuit een 24-uurs visie. De invloeden van je dag lopen door in de nacht en daarbij zullen de gevolgen van je slechte nachtrust doorlopen in je dag die erop volgt. Systematisch worden de onderliggende redenen van je klachten en het slaapprobleem inzichtelijk gemaakt, aangepakt en opgelost.

Als slaapoefentherapeut kan ik je helpen met:

Meer info:
www.slaapoefentherapie.nl
www.slaapslim.nu
www.hersenstichting.nl